Gespreksgroep Young jongvolwassen KOPP/KOV in Utrecht

Update februari 2023; de groep zit vol.

Deze Naasten Centraal Young contactgroep is voor jongvolwassen kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen (KOPP/KOV). De groep is bedoeld om ervaringen uit te wisselen met anderen en daar herkenning en steun in te vinden.

De groep bestaat uit 6 deelnemers en 2 begeleiders (Carolien en Jimmy). Om mee te kunnen doen ben je tussen de 18 en 35 jaar. Een groep komt in totaal 7 keer  bijeen (telkens om de week) op dinsdagavond van 19.30 tot +/- 21.30 uur samen bij het Steunpunt GGZ in Utrecht. Je kunt starten in maart of september.

Als je ons mailt sturen we je een aanmeldformulier toe. Op dit formulier vind je ook alle informatie over de groep. Als je je hebt aangemeld kom je automatisch op onze wachtlijst te staan. Wij sturen je dan een mail als er een plekje vrij is! Aan de groep zijn geen kosten verbonden. Zit de eerstvolgende groep vol? Dan zetten we je op de wachtlijst voor de volgende start.

Voorafgaand houdt één van de begeleiders graag een kennismakingsgesprek met je om samen te kijken of de groep iets voor jou is. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je een mail sturen naar young.utrecht@gmail.com.