Doe je mee aan een onderzoek naar de Welzijnsmeter?

Zorg jij voor, of ben je betrokken bij, een naaste met psychische of psychiatrische kwetsbaarheid? Hoe gaat het dan eigenlijk met JOU? Voel je je wel eens belast en vind je het moeilijk om hulp te vragen? Doe dan mee aan het onderzoek naar de ‘Welzijnsmeter’ voor naasten.  

Het doel van het onderzoek is een betrouwbare vragenlijst te ontwikkelen die jou kan helpen om te beslissen of je misschien zelf praktische of emotionele ondersteuning of hulp nodig hebt. (Mentaal) fit blijven is immers belangrijk, ook als je een naaste ondersteunt.

Naasten Centraal vindt dit onderzoek belangrijk. Daarom vragen wij jou om mee te doen aan dit onderzoek. Want er zijn nog te weinig hulpmiddelen waarmee familieleden of naasten de gevolgen voor zichzelf inzichtelijk kunnen maken. Wij hopen dat je nieuwsgierig bent geworden en wilt meedoen aan het onderzoek.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Altrecht GGZ. De hoofdonderzoeker is dr. M.I. Zegwaard.  Uitgebreide informatie over dit onderzoek en de deelname vind je in de informatiebrief.

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar Naasten Centraal.