Even voorstellen!

Met veel enthousiasme stel ik mijzelf graag even voor. Mijn naam is Renate, 32 jaar, geboren en getogen in Amsterdam-West. Opgroeien in Amsterdam betekent opgroeien tussen diverse culturen en mensen. Altijd ben ik al gefascineerd geweest door mensen en hun verhalen. Wat schuilt er allemaal achter de fysieke kenmerken van een persoon? Hoe denkt iemand en waarom maken we de keuzes die we maken?  

Als ik niet aan het werk ben, gezellig met mijn gezin iets aan het doen ben of andere dagelijkse bezigheden dan vind ik het fijn om digitaal te tekenen, op pad te gaan met mijn camera, spelletjes te spelen en nieuwe creaties te maken in de keuken (ik ben een halve Indo).  

Persoonlijke ontwikkeling is een ongoing process en vind ik erg belangrijk. Afgelopen jaren heb ik vooral hard gewerkt aan (meer) compassie te hebben voor mijzelf, beter grenzen te kunnen stellen en hierdoor vooral meer rust te ervaren. Ik kijk ernaar uit om met mijn empathische eigenschappen en persoonlijke groei mijzelf in te kunnen zetten om andere hier ook mee te helpen. Opgroeien in een wereld en een omgeving waarbij het soms echt als overleven voelt kan behoorlijk pittig zijn. Zelf heb ik hier altijd een stukje eenzaamheid in ervaren (ondanks een zeer sociaal leven). Het is fijn dat ik erkenning en herkenning heb kunnen vinden en dat geef ik op mijn beurt ook graag weer door.