Inspiratiesessie GGz-mantelzorg: 11 oktober 2021

Ben jij een medewerker van een welzijnsorganisatie of steunpunt en houd je je bezig met het ondersteunen van GGz-mantelzorgers? Wij nodigen je van harte uit voor onze online inspiratiesessie GGz-mantelzorgers. De sessie vindt plaats op maandag 11 oktober, 13.00–14.00 uur op Zoom.

De inspiratiesessie is een vervolg op de succesvolle bijeenkomst die wij eerder dit jaar organiseerden in het kader van de vernieuwde Quickscan Welzijn. Tijdens deze bijeenkomst merkte wij de grote behoefte van welzijnsorganisaties om onderling ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Daarom gaan wij hier graag op door.

De sessie op 11 oktober is bedoeld voor medewerkers van welzijnsorganisaties die zich bezighouden met mantelzorg. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij vanuit Labyrint-In Perspectief meer over het thema GGz-mantelzorg en ons aanbod voor deze groep mantelzorgers. Ook laten wij een aantal andere organisaties aan het woord en is er ruimte om in gesprek te gaan met elkaar.

Het programma:

  • Opening door Cisca Goedhart (voorzitter Labyrint-In Perspectief)
  • Meer over het Labyrint-In Perspectief aanbod en GGz-mantelzorgers
  • Een goed voorbeeld uit de praktijk
  • Lieke Bos van MantelzorgNL over de training ‘De Brug’ voor welzijnsorganisaties
  • Met elkaar in gesprek
  • Afsluiting

Wij zijn ervan op de hoogte dat MantelzorgNL 7 oktober een congres organiseert en daarom zijn de programma’s op elkaar afgestemd. Onze inspiratiesessie is een mooie aanvulling!

Aanmelden kan via dit formulier. Deelname is kosteloos.

Tot 11 oktober!