Jongvolwassen KOPP/KOV zijn aan ZET

Ons project “KOPP/KOV aan ZET” begint aan een nieuw hoofdstuk met Eleni Papamikrouli aan het roer als de nieuwe projectleider. Sinds het startsein in 2020, richten we ons op het ondersteunen van jongvolwassenen (18-35 jaar) die de uitdagingen kennen van opgroeien bij een ouder met psychische of verslavingsproblemen.

Onze samenwerking met het FNO-programma Geestkracht versterkt onze missie. Net als ons, zet dit initiatief zich in voor het welzijn van jongvolwassenen. En laten we niet vergeten: ons project is uniek omdat het echt van en voor jongvolwassen KOPP/KOV is. Dit betekent dat alles wat we doen, rechtstreeks aansluit bij wat jongvolwassen KOPP/KOV echt nodig hebben en willen zien. Dankzij de gedrevenheid van ons Team Young Naasten Centraal, kunnen we een verschil maken dat écht telt.

Nu, zijn we van plan om dieper te duiken in het rapport dat we in september 2021 hebben gepubliceerd. We willen beter begrijpen waar jongvolwassenen in het dagelijks leven tegenaan lopen, en samen met hen nieuwe ondersteuningsmiddelen en -strategieën ontwikkelen. Daarnaast willen we ze de middelen bieden die ze nodig hebben om hun eigen belangen effectief te kunnen behartigen. 

We zijn heel blij dat Eleni, die ook een KOPP/KOV is, ons nu zal helpen om dit belangrijke werk voort te zetten. Samen zijn we klaar om te werken aan een toekomst waarin elke jongvolwassen KOPP/KOV de kans krijgt om te bloeien.

Ben je benieuwd naar wat we tot nu toe hebben bereikt en wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Check onze website. Wil je sparren, ideeën delen of gewoon een vraag stellen? 🔥 Drop ons een mail op koppkovaanzet@naastenentraal.nl !