Kind van Dag: Samen op Pad-jongvolwassen wandeling uitgelicht

Nog enkele plaatsen beschikbaar!

De overgang van jeugd naar volwassenheid gaat vaak gepaard met uitdagingen. Voor jongvolwassenen die zijn opgegroeid als Kind van Ouders met Psychische Problemen of Kind van Ouders met een Verslaving (KOPP/KOV) voegt zich daar een extra laag aan toe.

Tijdens hun jeugd hebben sommige KOPP/KOV-jongeren te maken gehad met momenten van onzekerheid en onvoorspelbaarheid. Terwijl ze volwassen worden, komen er nieuwe vragen op hun pad. Hoe stel je grenzen? Hoe vind je balans in je leven?  Tijdens de wandeling willen we deze thema’s verkennen en samen kijken naar de uitdagingen en kansen die hieruit voortkomen.

Op 4 november, tijdens de jaarlijkse Kind van Dag in Amersfoort, wordt er een speciale wandeling georganiseerd voor jongvolwassen KOPP/KOV deelnemers. Deze wandeling biedt meer dan alleen beweging; het is een gelegenheid om te verbinden, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Onder begeleiding van ervaringsdeskundigen wordt er dieper ingegaan op thema’s die relevant zijn voor deze doelgroep.

Voor iedereen die de unieke uitdagingen van een KOPP/KOV achtergrond herkent, biedt workshop “Samen Op Pad: KOPP/KOV Jongvolwassenen wandeling” een kans om ervaringen en tips met gelijkgestemden te delen.

Ben je tussen de 18 en 35 jaar en wil je deelnemen? Dat kan nog! Aanmelden.