Naasten Centraal Young breidt team uit

Sinds kort heeft team Naasten Centraal Young er een aantal nieuwe teamleden bij, waaronder Esperanza en Kaylee. Wij zijn ontzettend blij met deze versterking. Zo kunnen we namelijk nog meer impact gaan maken voor de jongvolwassen naasten en in het bijzonder de KOPP/KOV doelgroep. Ben je benieuwd naar onze nieuwe teamleden? Welkom Esperanza en Kaylee!

Esperanza

EsperanzaMijn naam is Esperanza en ik ben 21 jaar. Geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben van Molukse en Colombiaanse afkomst. Ik ben een energieke en sociale jongedame. Doordat ik een passie heb voor psychologie en het helpen van mensen, ben ik dit jaar begonnen met de HBO-opleiding Social Work. Naast dat dit mij kort beschrijft ben ik ook een KOPP-kind. Hierdoor heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen ontwikkeld. Met behulp van hulpverleners, zelfontwikkeling en liefdevolle naasten om mij heen heb ik mijn rugzakje leren omzetten naar mijn drijfveren in het leven. Ik heb soms nog wel periodes dat ik in de knoop zit met mijn KOPP-gerelateerde situatie, maar ik vind dat het erbij hoort. Soms moet je in de knoop zitten om nieuwe perspectieven te kunnen zien. Sinds kort ben ik teamlid van Naasten Centraal Young. Graag wil ik samen het taboe over het hebben van een rugzakje doorbreken. Door gesprekken aan te gaan, activiteiten te organiseren en ervaringen met elkaar te delen. Ik hoop dat het mij lukt om daar een bijdrage aan te leveren!

Kaylee

KayleeWie wil jij zijn? Dit is een vraag waar ik de afgelopen tijd veel mee bezig ben. Voorheen ging het namelijk in mijn leven vaak over anderen en daardoor vergat ik mijzelf. Soms wist ik niet eens wat ik voelde. Ik kan wel stellen dat ik door ervaring wijs ben geworden en die wijsheid wil ik niet voor mijzelf houden, maar vooral delen met anderen. Mensen die net als ik een verhaal hebben dat soms best wel ingewikkeld is. Dat is de reden dat ik sinds februari 2022 mij inzet voor MIND Naasten Centraal Young. Oh ja, mijn naam is Kaylee, 27 jaar, ik hou van lachen, wandelen op het strand, van planten, mijn vriend, mijn kat, interieur, alles recht leggen in huis (ja, echt!), borrelplankjes maken met en voor mijn vrienden en familie + opeten, maar ook vooral alleen zijn met een muziekje en kaarsjes aan.