Nog een nieuw Young-teamlid!

Hallo iedereen! Lise hier; het nieuwe teamlid van Young Naasten Centraal. Ik ben 30 jaar en omschrijf mezelf als een extraverte introvert. Mijn passies zijn kunst, tekenen, naar musea gaan en boksen. Ook cultuur (snuiven) vind ik leuk; van naar concerten gaan of reizen word ik heel blij.

Zelf ben ik KOPP-kind en ben ik geïnteresseerd in wat Mind Naasten Centraal en Young allemaal doet. Vandaar dat ik mijn steentje wil bijdragen door middel van teamlid zijn. Als KOPP-kind ben ik snel volwassen geworden en heb ik geleerd om anderen te lezen en te focussen op wat zij willen. Hier heb ik veel last van (gehad), voornamelijk op werk- en liefdesgebied.

Toch ben ik ook erg trots op mezelf. Ondanks deze achtergrond, heb ik me altijd willen ontwikkelen en ben ik geïnteresseerd gebleven in de ander. Ik heb op eigen wilskracht gestudeerd, gewerkt en de wereld over gereisd zonder emotionele support vanuit thuis. Wat maar laat zien hoe sterk ik ben!

Ik geloof heilig dat elk KOPP-kind meer mag geloven in zijn kracht. Hoe sterk je bent als persoon en dat je, zonder de steun die voor anderen vanzelfsprekend is, staat waar je nu staat. Als ervaringsdeskundige wil ik me inzetten om het vuurtje van kracht en (h)erkenning van KOPP-kinderen aan te wakkeren. Het werkt zo helend om je gehoord en gezien te laten voelen door je te omringen met (ervaringen van) gelijkgestemden. Ik heb zin om voor dit doel mooie projecten neer te zetten.