Online gespreksgroep Jongvolwassen Kind-van

Deze online Naasten Centraal Young gespreksgroep is voor jongvolwassen kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen (KOPP/KOV). De groep is bedoeld om ervaringen uit te wisselen met anderen en daar herkenning en steun in te vinden. De groep bestaat uit ongeveer 6 deelnemers en 2 begeleiders (Amber en Noëlle).

Om mee te kunnen doen ben je tussen de 18 en 35 jaar. De groep komt in totaal 7 keer bijeen (telkens om de week) op een doordeweekse avond van 19.30 tot +/- 21.00 uur. Je kunt starten in maart of september.

Als je ons mailt sturen we je een aanmeldformulier toe. Op dit formulier vind je ook alle informatie over het format van de groepen. Als je je hebt aangemeld kom je automatisch op onze belangstellendenlijst te staan. Wij sturen je dan een mail als er een plekje vrij is. Aan de groep zijn geen kosten verbonden. Zit de eerstvolgende groep vol? Dan zetten we je op de belangstellendenlijst voor de volgende start.

Voorafgaand houdt één van de begeleiders graag een kennismakingsgesprek met je om samen te kijken of de groep iets voor jou is. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je een mail sturen naar young.utrecht@gmail.com.