Ontmoet de nieuwe organisatietalenten van de Kind-van Dag!

Net als voorgaande jaren vindt ook dit jaar weer de Kind-van Dag plaats op de eerste zaterdag in november. Achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt aan een mooi programma. Dit jaar doet onze medewerker Sandra dat samen met twee nieuwe vrijwilligers; Lieke en Amanda. Zij stellen zich graag aan je voor.

Hallo, ik ben Lieke. Via MIND kwam ik in contact met – toen nog – Labyrint-In Perspectief. Graag wilde ik kijken of ik vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en professionele expertise iets kon bijdragen aan andere KOPP-volwassenen. In 2021 was ik voor het eerst bij de Kind-van Dag en was onder de indruk van de fijne sfeer, diversiteit aan workshops en openheid die dag. Zo mooi als je elkaar niet kent, maar wel ‘weet’ dat de ander ook het KOPP (of KOV) zijn zelf kent, hierdoor voelde ik meteen verbinding met de andere deelnemers die dag. Daarom vind ik het extra prachtig dat ik dit jaar mag mee organiseren met de Kind-van Dag! Zo draag ik bij aan nog meer ontmoetingen tussen KOPP/KOV-ers en aan meer herkenning over en weer.

Hoi! Ik ben Amanda, 28 jaar en contentspecialist bij de overheid. Omdat ik in het dagelijks leven als KOPP tegen best wat dingen aanloop, ben ik erg geïnteresseerd in alles rondom persoonlijke ontwikkeling en KOPP. Zo kwam ik ook bij Naasten Centraal terecht. Ik ben nu twee keer eerder bij de Kind-van Dag geweest en ik vond het ontzettend waardevol, omdat je andere KOPP-ers ontmoet, veel nieuwe informatie krijgt en jezelf beter leert kennen. Ik hoop te kunnen bijdragen aan een mooier en beter leven voor andere KOPP-ers. En ik hoop de Kind-van Dag nog bekender te kunnen maken, dat is ook 1 van mijn doelen dit jaar. Hopelijk zie ik jullie op de Kind van Dag!  

Heb jij interesse in de Kind-van Dag? Stuur dan een e-mail naar info@naastencentraal.nl, dan zetten wij je op onze belangstellendenlijst. Je ontvangt dan een e-mail zodra je je kunt aanmelden voor de dag (medio-/eind-september). Dit jaar vindt de Kind-van Dag plaats op zaterdag 5 november in Amersfoort. Het thema van dit jaar is ‘levend verlies’.

Op deze pagina lees je meer over deze jaarlijkse ontmoetingsdag.