Verslag partner van middag MIND Naasten Centraal 

Meer aanbod voor (ex)partners staat hoog op ons verlanglijstje. Via onze Facebookgroep voor  ‘(Ex)partners van’ en de E-mailhulpservice hoorden we vaak terug dat partners ervaringen willen uitwisselen door elkaar te ontmoeten. Daarom besloten we een middag te organiseren voor deze vaak ongeziene groep mensen. Onze vrijwilligers Dominieke Bos, Leonie Steenkamp en Dieneke Roseboom hebben deze middag georganiseerd. Op 4 februari was het zo ver en was de eerste partner van middag met het onderwerp “Goed voor jezelf zorgen”   

Met een volle zaal gingen we aan de slag onder leiding van Hermien Dannenberg. We hebben gekeken hoe we het beste “bij onszelf” konden blijven en Hermien heeft daarbij wat tips en tricks gegeven. Na de pauze konden we in groepjes aan de slag onder het genot van een hapje en een drankje om ervaringen met elkaar uit te wisselen.  

Maar ik denk dat het belangrijkste van de middag wel was dat er erkenning en herkenning was en men aan een half woord genoeg had om elkaar te begrijpen. Wij kijken zeker terug op een geslaagde (ex) partner van middag!  

Zou jij er na het lezen van dit verslag er de volgende keer ook bij willen zijn? Dat kan, mail naar PartnersVan@naastencentraal.nl en wie weet tot de volgende keer! 

Groet, 

Dieneke Roseboom  

Bestuurslid MIND Naasten Centraal