Quickscan Welzijn

De Quickscan Welzijn is een tool voor medewerkers van welzijnsorganisaties, waarmee op een handige manier inzicht wordt gegeven over hoe bij uw organisatie GGz-mantelzorgondersteuning wordt uitgevoerd. Weet u mantelzorgers van mensen met ggz-problematiek goed te vinden en heeft u aanbod dat aansluit op hun behoeften? Hoe zit het met de kennis over GGz-mantelzorgers bij uw medewerkers en in hoeverre weten andere organisaties dat uw organisatie GGz-mantelzorgers ondersteunt? Met de Quickscan wordt in kaart gebracht hoe u ervoor staat. U vindt de tool hier.

Gebruik van de Quickscan Welzijn is gratis. U vult een aantal vragen in en krijgt vervolgens concrete voorbeelden en handvatten aangereikt om binnen uw organisatie GGz-mantelzorgers nog beter van dienst te zijn. Deze voorbeelden komen uit de praktijk van welzijnsorganisaties, die ook met naam zijn genoemd, zodat u hen om uitleg of raad kunt vragen. Deze voorbeelden vindt u onder ‘kennis en inspiratie’. Ook zonder de Quickscan in te vullen kunt u deze bekijken.

Staat uw aanbod voor GGz-mantelzorgers nog niet bij de goede voorbeelden? Mail het dan naar info@naastencentraal.nl en wij zetten het erbij. Regelmatig geven wij via onze kanalen aandacht aan organisaties met specifiek aanbod voor GGz-mantelzorgers.