Activiteitenagenda

Hieronder is een overzicht te vinden van onze activiteiten voor naasten.

De jaarlijkse Kind-van Dag

De Kind-van Dag is een ontmoetingsdag voor volwassen KOPP (Kind van Ouder met Psychische Problemen) en KOV (Kind van Ouder met een verslaving). Deze dag vindt altijd plaats op de eerste zaterdag in november.

Onze jaarlijkse Kind-van Dag wordt door de deelnemers altijd hoog gewaardeerd. Het is een dag met herkenning, erkenning en diepgang in een veilige, informele sfeer. Natuurlijk georganiseerd door vrijwilligers die allen zelf kind-van zijn. In het ochtendprogramma is er een spreker of lezing, in de middag zijn er diverse workshops. Jij krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn en om ontspannende en verbindende activiteiten te doen samen met mensen die in een zelfde soort achtergrond hebben. Wie eens geweest is, komt het volgende jaar weer!

Als je belangstelling hebt voor deze dag stuur dan een mail naar info@naastencentraal.nl. Zet erbij dat je toestemming geeft om je e-mailadres op de lijst voor de dag te plaatsen. Je krijgt dan een bericht zodra het aanmeldingsformulier op onze website is gezet.

MIND familie-/naastendag

Ieder jaar organiseert Naasten Centraal in samenwerking met MIND, Ypsilon, de Familie- en Naastenraad en Het Zwarte Gat een familie-/ en naastendag. Deze dag is er voor familie en andere naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid of verslaving. Naast het informatieve deel is er ruimte voor ontspannende en verbindende activiteiten met mensen die zich in een soortgelijke situatie bevinden.

In de middag kun je een workshop volgen of deelnemen aan een gespreksgroep. Uiteraard biedt de dag tussen de programma-onderdelen door tal van mogelijkheden om anderen te ontmoeten

Als je belangstelling hebt voor deze dag stuur dan een mail naar info@naastencentraal.nl. Zet erbij dat je toestemming geeft om je e-mailadres op de lijst voor de dag te plaatsen. Je krijgt dan een bericht zodra je je kunt aanmelden.