Organisatie

Landelijk bureau

In Amersfoort is het landelijk bureau gevestigd. Van daaruit worden de vrijwilligers ondersteund.

Wieneke – vrijwilligerscoördinator

Ik ben Wieneke, vrijwilligerscoördinator sinds 2019. Elke dag weer word ik blij van onze bijzondere vrijwilligers en hun verhalen. Want vrijwilligers zijn de stille kracht achter bijna al onze activiteiten. Van het opnemen van de telefoon bij Naastenlijn tot de organisatie van onze Kind van dag en nog véél meer. Aan mij de taak hen zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren. Bovendien geloof ik enorm in het effect van je eigen ervaringen inzetten voor een ander. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om ons mooie werk (nog) bekender te maken. Wie weet tot ziens!

Eleni – projectleider KOPP/KOV aan ZET

Hallo! Sinds kort ben ik de nieuwste medewerker van MIND Naasten Centraal. Ik ben erg trots om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor welzijn en begrip. 

Ik neem de rol van projectleider op me voor het project “KOPP/KOV aan ZET”, een initiatief dat mij erg na aan het hart ligt. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers van Team Young, streven we ernaar om jongvolwassenen (18-35 jaar) die zijn opgegroeid met ouders met psychische of verslavingsproblemen te ondersteunen.

Daarnaast zet ik me ook samen met Wieneke in voor de veelzijdige activiteiten van MIND Naasten Centraal.

BestuurVrijwilligers