Wij zoeken bestuurslid communicatie

Wil jij van betekenis zijn voor naasten en familieleden van psychisch kwetsbare mensen? Wij zoeken een bestuurslid Communicatie die graag wil bijdragen aan onze doelen. Onze uitdaging is het vergroten van de bekendheid onder deze (groeiende) groep, en ervoor te zorgen dat zij ons weten te vinden. Hiervoor zoeken we jou.

Naasten die ons vinden ervaren steun dankzij- en door onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Bijvoorbeeld via één van onze gespreksgroepen of onze telefonische hulplijn

Wat vragen we?

Je hebt zelf ervaring als naaste, bijvoorbeeld als zus, broer of partner. Die inzichten wil je graag inzetten door met ons mee te denken en mee te ontwikkelen. Wij steken namelijk graag wat op van jouw kennis over online communicatie en marketing om onze bekendheid te versterken. We bouwen aan onze zichtbaarheid en ons bereik (en een nieuwe website en naam!) en je gaat bij ons aan de slag met jouw inbreng en ideeën daarover.

Wat bieden we?

Persoonlijk samenwerken in een kleinschalige organisatie vol betrokken mensen. Collega bestuursleden met veel expertise om mee te sparren. Volop vrijheid, zelfstandigheid en ruimte
voor eigen inzicht. En vooral; een fijne sfeer!

We gaan uit van een beschikbaarheid van gemiddeld 4 uur per week, waaronder 1 x per maand een bestuursvergadering van 2 uur, online of op ons bureau in Amersfoort. Dat betekent regelmatig afstemmen, ook op afstand. Naasten Centraal werkt bijna volledig met vrijwilligers en met twee betaalde bureaumedewerkers (totaal 0,6 FTE). Het betreft een vrijwillige functie.

Verder praten of heb je vragen?

Mail naar Hein van der Hulst: himhulst@hetnet.nl.