Team Partners Centraal

Ontmoet Dieneke, Dominieke, Petri en Leonie van Team Partners Centraal! Wij zijn alle vier zelf (ex) partner van iemand met een psychische kwetsbaarheid. We waren al betrokken bij Naasten Centraal en juist daarom hadden wij behoefte aan méér aanbod en activiteiten voor partners. Via de Naastenlijn, besloten Facebookgroep (ex) partner- van en e-mail hulpservice komen er dagelijks hulpvragen van partners binnen. Vragen als ‘hoe houd ik me staande in mijn relatie’ of ‘hoe geef ik mijn grenzen aan’ vangen we vaak op. Juist omdat wij zelf (ex)partners zijn weten we hoe het voelt en waar behoefte aan is. 

We organiseren daarom jaarlijks twee middagen die aansluiten op de vragen en thema’s die leven. Ontmoeten en onderling ervaringen uitwisselen staan centraal. Omdat we terug horen hoe waardevol het is andere (ex)partners te spreken die precies weten waar je het over hebt. Uiteraard in een fijne en veilige setting. De eerste ontmoetingsmiddag afgelopen februari was dan ook een groot succes! 

Wij denken alweer druk na over de invulling van de volgende partner van middag eind november dit jaar gepland. Op de hoogte blijven? Mail voor een uitnodiging en bij vragen of suggesties naar PartnersVan@naastencentraal.nl