Even voorstellen!

Hoi ik ben Irina van der Werf en ik ben 26 jaar. Zo’n twee jaar geleden kwam ik er achter dat de term KOPP/KOV bestaat en merkte ik meteen dat ik daar ontzettend veel herkenning in kon vinden. Ik heb de studie psychomotorische therapie en bewegingsagogie in juli afgerond en deze studie heeft ervoor gezorgd dat er al wat puzzelstukjes op zijn plek vielen voor mezelf.  

Vorig jaar ben ik voor het eerst naar de Kind van Dag geweest en daar heb ik zoveel herkenning en erkenning ervaren dat alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen. Ik vond het een ontzettend bijzondere, fijne en soms ook ingewikkelde en moeilijke dag waarin zoveel ineens duidelijk werd. Met mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut en de ervaring van mijn jeugd merkte ik direct dat ik hier iets mee wilde doen. Daarom heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij Mind naasten centraal en ben ik sinds mei 2023 aangesloten bij Team Young. Ik kijk erg uit naar de komende tijd om aan de slag te gaan met deze leuke en fijne groep!