Wij hebben een nieuwe naam en website!

Het zal je vast niet zijn ontgaan: wij starten het nieuwe jaar met een nieuwe naam! Onze naam Labyrint-In Perspectief hebben wij in 2021 achter ons gelaten en sinds 1 januari 2022 heten wij MIND Naasten Centraal. Een naam waarmee meteen duidelijk is voor wie wij ons inzetten: naasten.

In december schreef ons bestuurslid Hein al het volgende over de keuze om MIND (net als MIND Ypsilon) voor onze naam te zetten:

“[…]Waarom MIND ervoor? MIND is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie gericht op psychische gezondheid en kent 19 lidorganisaties zoals Plusminus, Ypsilon en Labyrint-In Perspectief. In onze nieuwe naam willen wij die relatie aangeven. Het verandert niets aan onze autonome positie; het is dus niet een soort fusie. Samen staan wij sterker, denken wij. Bovendien hebben wij ons “kantoor” ook bij MIND in Amersfoort. In het dagelijkse verkeer willen wij als ‘Naasten Centraal’ bekend worden.[…]”.

Naast een nieuwe naam hebben wij op 11 januari 2022 ook onze nieuwe website gelanceerd. Deze nieuwe website is een stuk overzichtelijker, straalt meer rust uit en is gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoon en tablet. Bovendien hebben we nu meer aandacht gegeven aan professionals die onze site bezoeken en is in het menu het kopje ‘professionals’ toegevoegd.

Tot slot nog even wat praktische dingen: mocht je onze oude website bezoeken, dan wordt je automatisch doorgeschakeld naar onze nieuwe website. Datzelfde geldt voor onze nieuwe e-mailadressen (deze eindigen nu allemaal op @naastencentraal.nl). Geen zorgen dus dat je ons niet meer kunt vinden of bereiken.

Een volledig overzicht van onze nieuwe e-mailadressen vind je hier:

  • Ons algemene e-mailadres: info@naastencentraal.nl
  • Onze vrijwilligerscoördinator Wieneke: coordinator@naastencentraal.nl
  • E-mail ondersteuning (E-service) e-service@naastencentraal.nl
  • Naasten Centraal Young: young@naastencentraal.nl
  • Project KOPP/KOV aan ZET: koppkovaanzet@naastencentraal.nl

We hopen met onze naamswijziging en nieuwe website nog meer naasten en professionals te bereiken. Op naar een mooi 2022!

Heb je vragen n.a.v. bovenstaand bericht. Stuur dan een mail naar info@naastencentraal.nl.

LOGONaastenCentraal