Vacature medewerker E-mailhulpservice (vrijwilliger) 

Het team van de E-mail hulpservice zoekt een nieuwe collega-vrijwilliger. Je wilt je eigen ervaringen inzetten om een hulpvrager te steunen per mail. Je bent zelf een partner, broer, of misschien wel Kind van iemand (KOPP) met een psychiatrische aandoening.  

Wat biedt het werken bij de E-service? 

Werken vanuit huis maar ook in een warm overzichtelijk team van collega’s (op afstand). We bieden je kosteloos een gerichte training en intervisie. Daarbij kun je altijd terugvallen op de coördinator E-service. Je bent welkom op onze jaarlijkse vrijwilligersdag.  Jouw mening horen we graag. En minstens zo belangrijk; je krijgt de voldoening dat jij een ander op weg kunt helpen. 

Hoe dan? 

Je kunt in je eigen tijd, plaats en tempo berichten beantwoorden, waarbij je vijf dagen dienst per maand hebt en inlogt in onze mailbox. Gemiddeld ontvang je 2 mails per dienst.  Ook ben je voor minimaal twee jaar beschikbaar. We verwachten dat je 1x per jaar naar Amersfoort komt voor de teammiddag. 

Wat verwachten wij verder van je? 

Je houdt van taal. Je hebt een groot invoelend vermogen en je bent uitstekend geschikt om dat in woorden omzetten. Je bent to the point en gaat graag aan de slag om uit een mail de hulpvraag te filteren, samen te vatten en terug te koppelen. Je voelt goed aan wat jouw rol is als medewerker en bij twijfel zoek je ons op. Je staat open voor feedback. 

Verder praten? Mail naar domie1970@gmail.com